Online Marketing Stratégiáink

A különböző hirdetési formákkal könnyedén megnövelheted ügyfeleid számát és még a konkurenciád is lekörözheted

Google Ads

Növeld honlapod forgalmát!

Jelentesd meg hirdetésed a Google találati listáján és az online keresők pont akkor fogják látni, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek mint a tiéd. Akár új látogatókat szeretnél honlapodra vinni, akár online értékesítést növelni – a Google Ads mindenben segít.

A legelterjedtebb és legnagyobb szociális platformon szeretnéd céged, vagy termékeid reklámozni? Összekötjük az embereket és a vállalkozásokat, hogy mindenki jól járjon. A világ egyik legnagyobb közösségével építhetsz személyes kapcsolatot. A Facebookon ismerős módon kommunikálhatsz az emberekkel. Akár globális cégről, akár a helyi közösségbe ágyazott vállalkozásról van szó, itt megtalálhatod ügyfeleidet.

 

Adatok

1,6 milliárd

ember áll kapcsolatban világszerte legalább egy kisvállalkozással a Facebookon.
Online Marketing Orokintech
Online Marketing Orokintech

Találkozz az emberekkel ott, ahol megélik szenvedélyüket!
Az emberek elsősorban ihlet keresésére, illetve az érdeklődési körükkel kapcsolatos információk megtekintésére használják az Instagramot – ebbe a márkák és a vállalkozások tartalmai is beletartoznak. Online marketing legtrendibb hirdetési formája.

Világszerte több mint 2 millió hirdető használja az Instagramot üzenetének megjelenítésére, valamint üzleti eredményeinek javítására.

Több mint 25 millió üzleti profil világszerte.

Több mint 200 millió instagramozó naponta legalább egy üzleti profilt meglátogat.

Az emberek 60%-a állítja, hogy új termékeket fedez fel az Instagramon.

Google My Business profil kialakítás

Találj új ügyfelekre a Google-adatlapoddal. Az adatlapod közvetlenül akkor jelenik meg, amikor az emberek a te vállalkozásodra vagy hasonló vállalkozásokra keresnek a Google Keresésben és a Térképen. Számos szolgáltatást nyújt a rendszerbe történő regisztráció. A kereső elolvashatja a korábbi vásárlók véleményeit, megnézheti az üzletről készült fotókat, a nyitva tartást, a pontos címet, útvonalat is tervezhet, fel tudja hívni a vállalkozást és akár véleményezheti is azt. Ha a profil nincs megigényelve és igazolva, akkor irreleváns információk is közszemlére kerülhetnek, amit akár a konkurenciája is beállíthat. Egyik alap online marketing elem. 

Online Marketing Orokintech
Online Marketing Orokintech

SEO optimalizálás

A SEO (Search Engine Optimization), vagyis keresőoptimalizálás célja, hogy weboldalad a releváns kifejezésekre minél jobb helyen szerepeljen a keresőmotorok találati listáján. Számos keresőmotor létezik, azonban a Google motorja messze a leghasználtabb a világon. Minél előbb szerepel oldala a találati listán, annál több felhasználó fog rákattintani vállalkozására. Magyarországon az internetezők 97%-a a Google keresőjét használja, így vállalkozásunk leginkább erre a motorra koncentrál.

Waze hirdetés

Hozd a járművezetőket a vállalkozásodhoz a világ legnagyobb közösségi alapú navigációs alkalmazásával!
Magyarországon a Waze navigációs app apról napra népszerűbb. 
Hirdetéseid a közeledben lévő sofőrök látják, valamit többet is megtudhatnak üzletedről. Mivel a Waze egy digitális alkalmazás, pontosan tudni fogod, hogy hány potenciális ügyfelet érsz el a hirdetéseiddel.

360VirtualTour

Panoráma képek - Virtuális túrák

Biztos előfordult már Veled, hogy néztél egy képet egy bizonyos helyről, ahova el szerettél volna menni, de az nem mutatott meg mindent, amire kíváncsi lettél volna. Magas minőségű, kifejezetten ilyen célokra alkalmas készülékünkkel lehetőség van 360°-ban mozgó panoráma képek, illetve videók készítésére, ahol még az is látszik, ami a fotós mögött van. Ez egy remek marketing fogás, pláne ha olyan üzleted van, amit be szeretnél mutatni online, a leendő ügyfeleid számára. Több fényképpel túra-szerűen körbe lehet menni a látogatónak minden helységen. Ezek a képek mind Facebookon, mind Google profil kialakításnál megállják a helyüket. Ha megtalálják szolgáltatásod vagy fizikai boltod a keresőbe, egy kattintással körbe is nézhetnek.

Facebook Chatbot

A mesterséges intelligencia óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években és egyre elterjedtebb a gyakorlatban történő alkalmazása is. A chatbotok rendelkezésre állnak a hét minden napján, 24 órában és nagyon sokféle információhoz férnek hozzá. Sok esetben gyorsabbak mint az emberek és pontosabbak is.A chatbotok képesek arra, hogy bizonyos feladatokban átvegyék az emberek munkáját. Gyorsan férnek hozzá az információhoz és másodpercek alatt képesek megjeleníteni azt. Ezáltal nagyon hasznos kiegészítői lehetnek bizonyos munkaköröknek.Példa az alkalmazási területeire:

  • Éttermi rendelések felvétele
  • Promóciók eljuttatása a felhasználókhoz
  • Marketingkampány, amely interakcióba lép a felhasználókkal
  • Segítségnyújtás webáruházakban
  • Egyszerűbb ügyfélszolgálati kérdések kezelése
  • Színházjegy, repülőjegy foglalása
facebook_bot

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj ajánlatot most!

Felkeltettük az érdeklődésed? Kérj ajánlatot most!