készítés a Te igényeidre szabva

Céges megjelenés

Egy saját weboldal a modern üzleti életben elengedhetetlen.
Az általunk készített weboldal garantáltan segíteni fogja vállalkozásod.

Modern Design

 Az elkészült weboldal mind működésben, mind megjelenésben magas színvonalat képvisel, amely megragadja a látogatók figyelmét és bizalmat ébreszt bennük.

Felhasználóbarát

Weboldal készítés során mindig fontosak a látogatók igényei.
Tudniuk kell használni az oldalt, megtalálni a keresett információt.
Ezek nélkül el fogják hagyni a honlapot.

SEO

Weboldal készítés egyik alapvető eleme – vállalkozásod népszerűsítéséhez – a keresőoptimalizálás (SEO). Weboldal készítésénél alkalmazzuk azokat a keresőoptimalizálással kapcsolatos irányelveket, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy weboldalad kiemelt helyen szerepeljen a keresők találati listáján.

Reszponzív kialakítás

Weboldal készítés egyik legfontosabb eleme, melyet a Google is előnyben részesít. Célja, az optimális megjelenés – könnyű olvashatóság, egyszerű navigáció a lehető legkevesebb átméretezéssel és görgetéssel –  különféle eszközökön.
Mindezt rugalmas felépítéssel, flexibilis képekkel.

Többnyelvű weboldal

 A nemzetközi piacok felé nyitáshoz szükséges a többnyelvű honlap.
Magyarországon a regionális piac az egész Kárpát-medencét jelenti. 
Így viszonylag egyszerűen megnövelheted a célpiacot.

Az alábbi weboldal típusok közül választhatsz

Hobby weboldal

Gyakran előfordul, hogy valaki a hobbyja tárgyát képező témát publikálja az Interneten, és a hasonló érdeklődésű emberek rátalálva örömmel olvassák azt, sőt ezáltal kisebb-nagyobb közösségek is kialakulhatnak. Az ilyen oldalaknál a téma mélyreható ismerete és kifejtése miatt nem ritka a nagy adattartalom, így a hobby weblapok meglepően sok hasznos információt hordozhatnak.

Blog (webnapló)

Tulajdonképpen ez egy internetes napló, amelyben tulajdonosa rendszeresen leírja gondolatait, életének történéseit, s a közösségnek lehetősége van hozzászólni ezekhez a bejegyzésekhez. Egy blog létrehozása jót tehet egy üzleti weboldal számára is, hiszen a folyamatosan frissülő tartalom miatt a keresőmotorok (pl. a Google) is előtérbe helyezhetik a honlapot.

Webáruház

Az internetes értékesítés eszköze, mely a termékkínálat bemutatásán túl online megrendelést, vásárlást tesz lehetővé. Valójában egy kategorizált terméklista, melyhez az ún. kosár-rendszer, és egyéb funkciók (pl. keresés, szűrés) kapcsolódnak. A termékleírásokhoz fotók tölthetők fel, és természetesen a termékek adatai az üzemeltető által adminisztrációs felületen keresztül módosíthatók.

Üzleti bemutatkozó weblap

A vállalkozások számára fontos, hogy az Interneten is megtalálhatók legyenek és megfelelő képet sugározzanak magukról. A cégbemutató honlap több oldalból, menüpontból áll, és célja a vállalkozás bemutatása, a termékek, szolgáltatások ismertetése, az árak, referenciák és az elérhetőségek közzététele. Az oldal képgalériát, különböző űrlap-elemeket és adminisztrációs felületet is tartalmazhat..

Microsite / Landing page

Általában a cég honlapja mellett létrehozott, külön domain-néven elérhető, kisebb és egyszerűbb weblap, mely egy adott termékre, szolgáltatásra, eseményre hívja fel a látogató figyelmét és hírlevél feliratkozásra, regisztrálásra, vásárlásra ösztönzi. Az internetes hirdetéseknél is célszerű a látogatót a konkrétan a hirdetett termékről szóló landing page-re irányítani, hogy az érdeklődő ne vesszen el a sok információ között. Egy landing page lényegretörő, figyelemfelkeltő, és gyors működésű. Előnye továbbá, hogy egy adott termék microsite-ja célirányosan, a fő weboldaltól független kulcsszavakra kereső-optimalizálható.

Portfólió weboldal

Művészek esetében – legyen szó fotósról, festőművészről vagy modellről – a weblapot nem a nagy mennyiségű szöveges tartalom jellemzi, hiszen munkáik, alkotásaik jelentenek igazi bemutatkozást az új ügyfelek számára. Egy portfólió oldalnál jobban dominálnak a képek, a design és az apróbb részletek. Az új alkotásokról készült fotók akár saját kezűleg is feltölthetők egy adminisztrációs felületen keresztül. Ha az adott művész kíváncsi, hogy miként vélekednek róla az emberek, akkor vendégkönyvön keresztül interaktívvá tehető a weboldal. Előadóművészek közzétehetik a fellépések időpontjait, a zeneszámok szövegeit, várható albumok megjelenési időpontjait, stb..

360° és VR kép-technológia

360° és VR kép-technológia

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj ajánlatot most!

Felkeltettük az érdeklődésed? Kérj ajánlatot most!